واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است
سرخط خبرها

رئیس کمیته مرز مجلس: آب هیرمند نباید بر روی ایران بسته شود| پاکستان و افغانستان حق همسایگی را رعایت کنند

  • کد خبر: ۱۶۶۱۲۸
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۸
  • ۱
رئیس کمیته مرز مجلس: آب هیرمند نباید بر روی ایران بسته شود| پاکستان و افغانستان حق همسایگی را رعایت کنند
رئیس کمیته مرز مجلس با تاکید بر رعایت حق همسایگی از سوی پاکستان و افغانستان، گفت: تامین امنیت مرز‌ها و حق‌آبه هیرمند طبق معاهدات بین‌المللی لازم الاجراست.

به گزارش شهرآرانیوز، شهریار حیدری رئیس کمیته مرز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به نظارت میدانی هیئت اعزامی کمیسیون از مرز‌های این استان، گفت: دو کشور ایران و پاکستان در مورد مرز‌های مشترک دغدغه‌هایی دارند، اما امروز تنها جمهوری اسلامی ایران نسبت به تامین امنیت در این مرز‌ها فعال بوده و اقداماتی را انجام داده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: مجلس و دستگاه دیپلماسی کشورمان بار‌ها اعلام کرده اند و بازهم تاکید می‌کنیم که اگر پاکستان در تامین امنیت مرز‌ها توانایی ندارد، جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد تا در عمق مناسبی از خاک پاکستان امنیت ایجاد کند البته این موضوع مشروط به درخواست پاکستان است.

وی در ادامه اظهار کرد: پاکستان باید حق همسایگی را رعایت کند، زیرا تنش‌های مرزی که متاثر از برخی جریانات و با کمک تجهیزات سرویس‌های بیگانه رخ می‌دهد، به روابط ایران و پاکستان خدشه وارد می‌کند.

حیدری با اشاره به نتیجه ارزیابی بررسی‌های میدانی، افزود: خوشبختانه مرزبانی جمهوری اسلامی ایران از نیرو‌های شجاع و مقتدر برخوردار است و دستگاه‌های همکاری اطلاعاتی، ارتش و سپاه جمهوری اسلامی ایران هم در مرز‌ها اقدامات شایسته‌ای را انجام داده است.

حیدری در ادامه به پدیده دیگر سیستان و بلوچستان یعنی کم آبی اشاره کرد گفت: آب شرب ۵ شهرستان از حفر چاه نیمه‌های ۱، ۲، ۳ و ۴ تامین می‌شود که ما در این سفر از آن‌ها بازدید کردیم. پیش از این هم کمیسیون امنیت دو ماه پیش نشستی را با حضور همه دستگاه‌ها اعم از وزارتخانه‌های نیرو و جهاد کشاورزی  و امور خارجه و همچنین نمایندگان استان سیستان و بلوچستان برگزار و در سه حوزه ورود کرد.

وی افزود: اجرای پروتکل‌ها و‌ معاهده هیرمند که در سال ۱۳۵۱ بین ایران و افغانستان در کابل منعقد شده باید اجرا شود، و نظام بین الملل بر پایه همین معاهدات بنا شده لذا آب هیرمند هیچ زمانی نباید بر روی کشور ما بسته شود، متاسفانه مدتی است که آب قطع شده و چاه نیمه‌ها که آب شرب منطقه را تامین می‌کنند، دچار تنش آبی شدند.

حیدری تاکید کرد: وزارت امور خارجه نیز باید این موضوع را مجدانه پیگیری کند البته ما انتظار داریم که کشور مسلمان و همسایه افغانستان، حق همسایگی را رعایت کند. ایران دوست و همسایه افغانستان است و امنیت افغانستان برای ما اهمیت دارد لذا بهتر است که هیات حاکمه سرپرستی افغانستان از معاهده مذکور پیروی کنند چرا که در طول تاریخ آب هیرمند جاری بوده و امیدواریم مشکل حل شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۶
0
0
زنان افغانستان چرا ترسو هستند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->